Spring naar inhoud

Bondsschuttersfeest 27 augustus 2023

Aanvullende informatie voor aanstaande zondag, 27 augustus.
Tijdens de optocht zullen enkele wegen in Leveroy afgesloten zijn. De aanwonende zijn hiervan op de hoogte gebracht en dienen er rekening mee te houden dat ze tussen 13.45 en 15.15 uur niet met de auto van huis uit weg kunnen. Voor het doorgaande verkeer is er een omleidingsroute ingesteld en door middel van borden aangegeven. Ook willen wij de aanwonende vragen om langs de optochtroute géén auto's op de weg te parkeren. Ook zouden wij het op prijs stellen als de bewoners langs de optochtroute, op zondag de vlag uit zouden willen hangen.
Optochtroute is als volgt:
Sillenhoek, Kapelstraat, Kerveldstraat, Paast. de Fauwestraat, Rogge, Haver, Gerst, Haveshof, Liesjeshoek, Dorpstraat, Sillenhoek.
Het defile zal aan het kerkplein plaatsvinden.