Spring naar inhoud

Pierre Janssen Beker 2019

Op bevrijdingsdag, zondag 05 mei 2019, was het weer tijd om te schieten voor de Pierre Janssen Beker. Dit is een wisselbeker die beschikbaar is gesteld door de nabestaanden van ons oud lid Pierre Janssen (Plicht Pierre). Voor deze beker mogen de familie Janssen, familie Delissen en alle leden van Schutterij St. Barbara Leveroy mee schieten. Helaas waren er dit jaar erg veel afmeldingen van de families, en ook het slechte weer zorgde ervoor dat er geen heel groot deelnemersveld was.
Na het verwelkomen van de deelnemers, met een kopje koffie en een stuk vlaai, werden de deelnemerslijsten ingevuld en werd begonnen met schieten. 3 schoten per schutter per ronde. Iedereen mocht 3 rondes schieten, en hierna begon het kavelen voor de 11 schutters die nog geen missers hadden gehad. Elk

e kavelronde waren er wel 1 of meerdere uitvallers. Als laatste van de familie Janssen was het Fabi├źnne Janssen die genoegen moest nemen met de 5e plaats, en ging de strijd verder tussen 4 schutters van St. Barbara. De 4e plaats werd behaald door Frank Vermij, de 3e Plaats was voor Frits Reemers. De strijd voor de 1e en 2e plaats was daarna ook snel beslist. Peter Kempen miste ook en gaf hiermee de 1e prijs en de wisselbeker aan Elly Reemers.
Elly, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!